Справа № 640/5876/19 судова повістка про виклик у судове засідання на 22 липня 2021 року

13 липня 2021 року

Справа № 640/5876/19

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

 Відповідач (Боржник):

 Член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Устименко Валентина Євгенівна

 вул. Генерала Шаповала 9, Київ, 03109

 

 

 

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Штульмана Ігоря Володимировича на ухвалу Окружного  адміністративного суду міста Києва від 23 червня 2021 року у справі за адміністративним позовом Штульмана Ігоря Володимировича до Голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Козьякова Сергія Юрійовича, Члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Устименко Валентини Євгенівни, треті особи: Рада суддів України, Вища кваліфікаційна комісія суддів України про визнання протиправними дій та бездіяльності, визнання відсутності повноважень, який відбудеться о  10:45 "22" липня 2021 р.  за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Мельничук Володимир Петрович, зал судового засідання № 15).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 

 Додатки:  1) Пам’ятка про права та обов’язки осіб, які беруть участь у справі;

2) Копія ухвали про відкриття провадження на 1 арк;

3) копія апеляційної скарги( всім крім апелянта)

 

 

 

Секретар судового засідання   ________________    Черніченко Ксенія Олександрівна

 

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата