Facebook Twitter Youtube

Справа № 640/ 30303/21 судова повістка про виклик на судове засідання на 31 жовтня 2023 року

20 вересня 2023 року

Справа №  640/30303/21

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

 Орган або особа, яка подала апеляційну скаргу:

 Громадська організація "Зберегти Квіти України"

 

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційні скарги Громадської організації “Зберегти Квіти України”, Громадської організації “Мапа Реновації”, Міністерства культури та інформаційної політики України, Департаменту охорони культурної спадщини Виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація), Київської міської прокуратури на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 02 грудня 2022 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “КВІТИ УКРАЇНИ” до Міністерства культури та інформаційної політики України, Департаменту охорони культурної спадщини Виконавчого органу Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація), третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача громадська організація “МАПА РЕНОВАЦІЇ” за участю Київської міської прокуратури про визнання протиправними та скасування припису та наказі, який відбудеться о  10:00 "31" жовтня 2023 р.  за адресою: вул. Князів Острозьких, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Файдюк Віталій Васильович, зал судового засідання №  14).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 Додатки: копія ухвали про відкриття, копія ухвали про призначення, судова повістка,  копії  апеляційних скарг

 

Секретар судового засідання   ________________    Масловська Крістіна Ігорівна

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •