Facebook Twitter Youtube

Представники Шостого ААС взяли участь у засіданні робочої групи із забезпечення доступності суду

Нещодавно у приміщенні Вищої ради правосуддя відбулося чергове засідання робочої групи із забезпечення доступності суду та судової процедури для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення в місті Києві.

Шостий ААС представляла Оксана Чайківська, головний спеціаліст відділу прийому та надання інформаційних послуг (інформаційний центр).

На засіданні були обговорені питання:

- ліквідаційний період в апеляційних судах та одночасне утворення нових апеляційних судів в апеляційних округах відповідно до Указу Президента України від 29.12.2017 №452/2017;

- проведених аудитів доступності судових установ відповідно до запиту Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю;

- адаптації сайтів судових установ для користувачів з порушеннями зору і слуху;

- підготовки Річного звіту діяльності робочої групи.

Оксана Чайківська розповіла про напрацювання нашого суду у напрямку створення у будівлі ШААС універсального дизайну предметів, середовища, програм та послуг, максимально придатного для використання усіма людьми без необхідності адаптації чи спеціального дизайну.

Інформація про доступність Шостого апеляційного адміністративного суду для відвідувачів з інвалідністю та для інших маломобільних груп населення є за посиланням.

ПРЕС-СЛУЖБА Шостого ААС  

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •