Facebook Twitter Youtube

Суд розглянув апеляційну скаргу щодо земельної ділянки у центрі столиці

Колегія суддів під головуванням Андрія Горяйнова розглянула апеляційну скаргу Київської міської ради на рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 03 липня 2018 року.

ТОВ «Виробничо-будівельна компанія «Градобуд» подала позов з проханням скасувати реєстрацію земельної ділянки у Державному земельному кадастрі за Перинатальним центром м. Києва та запис про неї у Поземельній книзі. Земельна ділянка розташована за адресою м. Київ, вул. Предславинська, 9. Суд першої інстанції задовольнив зазначені пункти позову.

У позовних вимогах, що стосуються реєстрації спірної земельної ділянки у Державному земельному кадастрі за ТОВ «Виробничо-будівельна компанія «Градобуд», суд відмовив.

Предметом апеляційного перегляду було рішення суду лише в частині задоволення позовних вимог.

Суд апеляційної інстанції частково задовольнив апеляційну скаргу Київради, а рішення суду першої інстанції змінив та виклав один із абзаців у новій редакції: Головне управління Держгеокадастру у м. Києві зобов’язане закрити Поземельну книгу, яка була відкрита у зв’язку зі здійсненням державної реєстрації земельної ділянки.

Прес-служба Шостого ААС

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •