Facebook Twitter Youtube

День відкритих дверей для студентів ДУІТ та спілкування з суддею-речником Оксаною Епель

Шостий апеляційний адміністративний суд провів день відкритих дверей для студентів 3-ого курсу Державного університету інформаційних технологій.

На початку зустрічі гості писали свої очікування від заходу. Одні хотіли дізнатися про діяльність суду, як проходить судовий процес, як працює «система апеляції», отримати позитивні враження, інші – чи візьмуть їх на роботу і як воно тут :)

Наші незмінні екскурсоводи Марія Доник та Ольга Шкіль розповіли студентам про Шостий ААС, чим він відрізняється від інших судів, про судоустрій до та після реформування, про апарат суду, про етапи судового засідання та обов’язки сторін у справі, а також про надходження справ – від отримання до розгляду суддею. Наостанок ми розповіли про інформаційні ресурси, які є корисними для майбутніх юристів, принципи роботи з ними та про проекти, які реалізовує Шостий апеляційний адміністративний суд.

Після отримання великої кількості інформації студенти змогли поконкурувати між собою у зборі пазлів із зображенням зали судового засідання разом із сторонами процесу та поставити питання про умови роботи у суді.

Цікавим для гостей стало спілкування із суддею-речником нашого суду – Оксаною Епель. Суддя розповіла про перебіг судової реформи та її наслідки, про свій досвід та цікаві справи, які розглядала. Студенти також мали нагоду поставити цікаві для них питання.

На початку нашої зустрічі студенти писали свої очікування, а наприкінці – свої враження. Гості залишили приємні написи: «Вражена реформуванням судової системи», «Дякую за цікаво проведений час», «Враження дуже приємні завдяки цікавій презентації та захопливій розповіді судді», «Неймовірні враження, чудові лектори, окрема подяка судді», «Все класно. Дякуємо ♥», «Спасибо за детальную информацию про систему и особенно работу судебной ветвь власти», «Залишилися дуже яскраві враження від судді Оксани Володимирівни та від інформації щодо системи судоустрою»:)

Прес-служба Шостого ААС

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •