Facebook Twitter Youtube

Студентські юридичні клініки розпочали свою роботу у Шостому ААС

Сьогодні, 5 березня 2019 року, розпочали свою роботу осередки юридичних клінік Академії адвокатури України та юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка. З метою якісного надання послуг студенти пройшли тижневі семінари, які включали теоретичні лекції, виконання практичних завдань, відвідування судового засідання та участь у навчальному квесті для перевірки набутих знань і вмінь.

За теоретичну підготовку відповідали помічники суддів Марія Доник та Артем Марченко. Вони провели низку семінарів з роз'ясненням законодавства, особливостей роботи в адміністративному суді, а також проблемних питань у наданні правової допомоги громадянам.

Звернувшись до юридичної клініки у Шостому ААС, відвідувачі можуть розраховувати на консультацію; допомогу у складанні заяв, скарг, документів правового характеру, крім процесуального; надання інформації про рух справи, даних з відкритих джерел; допомогу у поданні електронних звереннь і запитів на публічну інформацію; реєстрацію електронного кабінету у підсистемі «Електронний суд». Під час виборчого процесу громадяни можуть звернутися до юридичних клінік у Шостому ААС по допомогу у користуванні Сервісами Державного реєстру виборців (Особистий кабінет виборця).

Представники юридичних клінік знаходяться у кімнаті для роботи адвокатів та надаватимуть безоплатну правову допомогу з 14:00 по 16:00 протягом усього робочого тижня.

Детальна інформація за посиланням.

Нагадаємо, що 12 лютого 2019 року голова Шостого ААС Андрій Горяйнов разом з ректором Академії адвокатури України Тетяною Варфоломєєвою, заступником декана юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка Олесею Отрадновою підписали меморандуми про співпрацю. 

ПРЕС-СЛУЖБА Шостого ААС 

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •