Facebook Twitter Youtube

Режим роботи Шостого ААС під час виборчого процесу позачергових виборів до Верховної Ради України 21 липня 2019 року

До уваги відвідувачів суду!

23 травня 2019 року у виданні «Урядовий кур’єр» опубліковано Указ Президента України Володимира Зеленського №303/2019 «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів».

Відповідно до статті 16 Закону України «Про вибори народних депутатів України» виборчий процес позачергових виборів депутатів починається з дня, наступного після дня опублікування Указу Президента України про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України.

У зв’язку з цим повідомляємо, що у Шостому апеляційному адміністративному суді встановлено особливий режим роботи, зокрема у святкові, вихідні і неробочі дні.

Прийом і розгляд матеріалів, пов’язаних з виборчим процесом позачергових виборів до Верховної Ради України 21 липня 2019 року, здійснюється черговими працівниками Шостого ААС щодня за адресою м. Київ, вул. Московська, 8, корп. 30:

- у робочий час (з 09:00 до 18:00 год.) здійснюватиметься у загальному режимі через під’їзд № І Шостого апеляційного адміністративного суду;

- у позаробочий час, святкові і неробочі дні прийом документів здійснюватиметься у черговому режимі через під’їзд № ІІ Шостого апеляційного адміністративного суду.

Інформацію у виборчих справах, про режим роботи суду тощо можна дізнатися:

- у робочий час – за телефонами Інформаційного центру 044 254 21 99;

- надіславши письмове звернення на електронну адресу суду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Такий графік роботи в Шостому апеляційному адміністративному суді триватиме до завершення виборчого процесу.

Адміністрація Шостого ААС

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •