Facebook Twitter Youtube

Колегія суддів завершила розгляд апеляційної скарги у справі про забудову житлового масиву «Осокорки–Центральні»

Колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Юлії Ісаєнко та суддів Галини Земляної, Ігоря Лічевецького розглянула апеляційну скаргу ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 07 листопада 2018 року.

Громадська організація «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» звернулася до суду з позовом про скасування дозволу на виконання будівельних робіт «Комплексна забудова території об’єктами житлового призначення мікрорайонів 1, 2, 2а житлового масиву «Осокорки–Центральні» у Дарницькому районі міста Києва. 2 черга будівництва. Коригування» від 27 квітня 2018 року. Цей дозвіл видала Державна архітектурно-будівельна інспекція України для ТОВ «Контактбудсервіс» та ТОВ «Будеволюція».

Фото з судового засідання від 9 квітня 2019 року

Окружний адміністративний суд міста Києва відмовив у задоволенні позову, оскільки до суду звернулася особа, якій не належить право вимагати скасування дозволу на виконання будівельних робіт.

Не погоджуючись із вказаним судовим рішенням, позивач подав скаргу до Шостого ААС. Колегія суддів апеляційну скаргу в адміністративній справі №826/9175/18 задовольнила.

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •