Facebook Twitter Youtube

П'ята Школа судової журналістики. Розпочинаємо набір студентів

15 жовтня Шостий апеляційний адміністративний суд розпочинає п'ятий набір у Школу судової журналістики. Це навчальний проєкт, який суд реалізує з 2016 року для студентів-журналістів київських університетів (ознайомитися з роботами студентів попередніх сезонів).

Унікальність проєкту у тому, що задяки громадсько активним суддям, журналістам, медіаекпертам і медіаюристам ми проводимо начальні семінари та практичні заняття для студентів-журналістів. Основні цілі Школи: сприяти юридичній обізнаності майбутніх журналістів, забезпечити фахове, професійне висвітлення діялності суду, а також побудувати модель ефективної взаємодії суду та ЗМІ.

Школа судової журналістики – це можливість навчитися правильно і цікаво висвітлювати судові процеси, знати свої права як журналіста, розуміти і грамотно використовувати юридичну термінологію, орієнтуватися у судовій системі, знати, де і як дізнатися потрібну інформацію в суді.

Під час 5-ої Школи 16 лекторів: судді, журналісти, медіаексперти і медіаюристи – протягом 2 тижнів будуть ділитися своїм досвідом і знаннями.

Для того, аби стати учасником Школи судової журналістики, необхідно пройти онлайн-реєстрацію https://bit.ly/2mcUEpZ . За цим посиланням можна ознайомитися з навчальною програмою.

На сторінці Школи у фейбук https://bit.ly/2x1GGwc щотижня публікуватимуть новини про наших лекторів та актуальна інформація.

ПРЕССЛУЖБА Шостого ААС

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •