Facebook Twitter Youtube

Колегія суддів розглянула апеляційну скаргу щодо громадських обговорень і слухань проєкту «Оновлення Генерального плану міста Ірпінь»

24 вересня 2019 року колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Олени Пилипенко та суддів Олександра Беспалова, Ігоря Лічевецького розглянула апеляційну скаргу фізичної особи на рішення Київського окружного адміністративного суду від 10 квітня 2019 року у справі №320/6541/18.

У грудні 2018 року громадянка звернулася до Київського окружного адміністративного суду з позовом до виконуючої обов’язки Ірпінського міського голови Анастасії Попсуй та виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області. У позові вона просила визнати протиправною бездіяльність щодо підготовки та проведення громадських обговорень і слухань проєкту «Оновлення Генерального плану міста Ірпінь».

10 квітня 2019 року суд першої інстанції повністю відмовив у задоволенні адміністративного позову.

Не погоджуючись із судовим рішенням, позивачка звернулась із апеляційною скаргою, у якій просила суд скасувати оскаржуване рішення та задовольнити позов у повному обсязі.

Колегія суддів у складі судді-доповідача Олени Пилипенко та суддів Олександра Беспалова, Ігоря Лічевецького залишила апеляційну скаргу без задоволення, рішення суду першої інстанції - без змін.

ПРЕССЛУЖБА Шостого ААС

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •