Facebook Twitter Youtube

Шостий ААС провів брейн-ринг з основ правознавства до Всеукраїнського тижня права

До Всеукраїнського тижня права Шостий ААС разом із Київським палацом дітей і юнацтва провів брейн-ринг з основ правознавства «Права людини в Україні».

Завдяки роботі відділу соціальних ініціатив і партнерства КПДЮ, а саме Олександрі Долговій, у конкурсі взяли участь збірні команди шкільних активістів Голосіївського, Дніпровського, Печерського, Солом'янського й Шевченківського районів, учні ліцею «Наукова зміна». Ми були враженні швидкими, а головне правильними відповідями учнів, а також їхніми знаннями й підготовкою в галузі права.

 

Членами журі перших трьох етапів були помічниці суддів Марія Доник і Тетяна Андріюк.

Брейн-ринг з основ правознавства складався з трьох етапів і фіналу, у якому дві команди брали участь в імпровізованому судовому засіданні, стаючи за жеребкуванням або позивачем, або відповідачем. У фінал пройшли збірна команда шкільних активістів Солом'янського району й команда учнів ліцею «Наукова зміна». У ролі судді імпровізованого судового засідання став заступник голови суду Євген Мєзєнцев.

Переможцем фіналу й усього брейн-рингу стала збірна команда шкільних активістів Солом'янського району. Фіналісти отримали пам'ятні кубки й фірмові футболки.

Команди, які не пройшли у фінал, мали особливе завдання – зробити найкреативніше селфі в суді. У цьому конкурсі перемогла збірна команда шкільних активістів Голосіївського району.

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •