Facebook Twitter Youtube

Від імені судів міста Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської й Сумської областей Шостий ААС передав апарат штучної вентиляції легень і медичні засоби для Київської міської дитячої клінічної інфекційної лікарні

З ініціативи голів апеляційних судів, розташованих у місті Києві: Андрія Горяйнова (Шостий апеляційний адміністративний суд), Ярослава Головачова (Київський апеляційний суд) й Олега Хрипуна (Північний апеляційний господарський суд) – 25 березня 2020 року стартував благодійний збір коштів для придбання апарата штучної вентиляції легень для маленьких пацієнтів КНП «Київська міська дитяча клінічна інфекційна лікарня».

Цей медичний заклад є одним з опорних, який здійснює прийом і лікування хворих на COVID-19 у місті Києві.

Шостий апеляційний адміністративний суд створив і вів телеграм-канал «DONATEінфо» https://t.me/donateinfo, у якому учасників благодійного збору інформували про хід і використання благодійних коштів. 

За 10 днів удалося зібрати суму, більше 437 тисяч гривень. Завдяки цьому ми змогли придбати не лише апарат штучної вентиляції легень, але й респіратори в кількості 150 штук для працівників лікарні.

Шостий апеляційний адміністративний суд радий повідомити, що сьогодні передав апарат ШВЛ і медичні засоби завідуючій відділенням анестезіології й інтенсивної терапії Аліні Рязанських. 

Ми щиро вдячні всім небайдужим суддям, працівникам апаратів судів міста Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської й Сумської областей. 

ПРЕССЛУЖБА Шостого ААС

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •