Facebook Twitter Youtube

У Шостому ААС відбувся День відкритих дверей для студентів МАУП

11 червня 2021 року до Шостого ААС завітали студенти Деснянського економіко-правового коледжу Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП)

 

 

Як завжди молоді люди мали певні очікування від зустрічі, які вони й залишили на нашому плакаті, а потім поринули в інформаційне слайд-шоу, що заздалегідь підготували працівниці суду: начальниця Відділу управління персоналом Владислава Новак і начальниця Інформаційного центру Антоніна Коваленко.

Також в екскурсії допомагали працівниця пресцентру Наталія Ернандес Флор і референт Анастасія Денисюк. 

 

 

Проєктор в залі судового засідання транслював кадри з графіками, фото й текстами, а наші гіди розповідали про суд, його юрисдикцію, діяльність та проєкти, суддів і судову систему України в цілому.

Студентів зацікавило як виглядає судова справа, а також її подорож (проходження) відділами суду: від канцелярії і аж до зали судового засідання.

Юридична вікторина, тематичні пазли й цікавий квест допомогли швидко запам’ятати всіх учасників судового процесу; а в ролі адвокатів представники команд на власному досвіді переконались, як швидко і зручно можна отримати справу для ознайомлення.

 

 

Враження наших гостей, записані після екскурсії, ми дбайливо зберігаємо і перечитуємо з радістю – адже вони побажали завітати знову, а головне – цього дня побачили себе частиною нашого колективу.    

  

 

Пресслужба Шостого ААС

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •