Facebook Twitter Youtube

Суддя Шостого ААС Євген Мєзєнцев взяв участь у модерованій дискусії «Перший пріоритет: що чекає на нову ВККС?»

13 жовтня 2021 року суддя Шостого апеляційного адміністративного суду Євген Мєзєнцев взяв участь у модерованій дискусії «Перший пріоритет: що чекає на нову ВККС?», організованій ГО «ПРАВНИЧА АСОЦІАЦІЯ «ДОБРОСУД» у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги.  У ході дискусії Євген Мєзєнцев зазначив про практичні питання, пов'язані з початком роботи першого складу Конкурсної комісії: затвердження регламенту і положення про проведення конкурсу, надання приміщення, фінансування та процедура початку функціонування Конкурсної комісії.
Під час заходу із своїми доповідями виступила низка представників юридичної спільноти. Зокрема, своїм баченням щодо «нової» ВККС поділились голова та заступник голови правління ГО «ПРАВНИЧА АСОЦІАЦІЯ «ДОБРОСУД»  Тетяна Огнев’юк та Ольга Примак-Березовська. Учасники дискусії обговорили та напрацювали пропозиції щодо пріоритетних напрямків діяльності відновленої Вищої кваліфікаційної комісії суддів. 
Разом з тим, із доповіддю щодо проблемних питань незавершених кадрових процедур виступив суддя ВСУ у відставці, заступник голови ВККСУ 2016-2019 рр. Станіслав Щотка. Ним зазначено про те, яким досвідом апарат ВККС володіє у розробці та формуванні суддівського досьє та якими доробками ВККС можна скористатися у процесі запуску «нової» ВККС.

  

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •