Facebook Twitter Youtube

Суддя Шостого ААС Євген Мєзєнцев взяв участь у першому засіданні Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

21 січня 2022 року відбулося перше засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (ВККС), у якій взяв участь суддя Шостого ААС Євген Мєзєнцев.
Під час засідання було обрано керівництво комісії, а також затверджено основні документи, що визначають проведення конкурсу.
У ході засідання Євген Мєзєнцев підкреслив, що дуже важливим є розуміння та сприйняття того, що судова система повинна мати відповідні державні інституції, які працюють чітко, вчасно, справедливо та у відповідності до приписів закону.
Крім того, суддя Шостого ААС зазначив, що процес, який відбувається зараз є абсолютно новою сторінкою у історії українського суддівства, оскільки застосовуються нові методи та підходи.
Головною метою, за словами Євгена Мєзєнцева, є створення того пулу суддів, який буде формувати демократичні і правові підходи у нашому суспільстві на десятиліття вперед.

 

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •