Facebook Twitter Youtube

Відбулася нарада керівника апарату та заступника керівника апарату із помічниками суддів та секретарями судових засідань

31 березня 2023 року у Шостому ААС відбулася нарада керівника апарату та заступника керівника апарату із помічниками суддів та секретарями судових засідань, у ході якої було представлено новий штатний розпис Шостого ААС, який вступає в дію з 01 квітня 2023 року. 

Керівник апарату Олег Вахула зазначив, чим була обумовлена необхідність таких змін і висловив сподівання з приводу того, що зазначені зміни сприятимуть більш ефективній роботі апарату Шостого ААС з огляду на раціональний розподіл обов'язків та функцій між структурними підрозділами суду. 

Крім того, у ході наради були представлені начальники новостворених відділів, які виступили із доповідями стосовно повноважень та основних обов'язків своїх відділів. Помічники суддів та секретарі судових засідань були проінформовані про основні зміни, які стосуватимуться організації забезпечення судового процесу, реєстрації та відправки поштової кореспонденції тощо.

                                                                 

      

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •