Facebook Twitter Youtube

8 і 9 травня. День пам’яті та примирення. День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

8 та 9 травня - це дати, які навіки залишаться в історії людства. Саме у ці дні ми вшановуємо пам'ять мільйонів героїв, які віддали своє життя в боротьбі за перемогу у Другій світовій війні. Ми пам'ятаємо тих, хто виборював свободу нашої країни, хто боровся із ворожими загарбниками, хто стояв на захисті нашої землі та нашого майбутнього.
Цей день нагадує нам про те, що мир та свобода - це дороговартісні цінності, які були отримані тяжкими зусиллями та великими жертвами наших предків. Ми маємо пам'ятати ці жертви та поважати тих, хто відстояв нашу свободу та незалежність. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни.
На жаль, гасло «Ніколи знову» не має жодного значення для країни, що вирішила повторити жахливі події Другої світової війни і посягнула на нашу територіальну цілісність. Другий рік поспіль українці проводять цю памʼятну дату в умовах сучасної повномасштабної війни росії проти України, яку називають найбільшою війною в Європі з часів Другої світової. Хоробрим українцям знову доводиться боронити свій рідний дім ціною свого життя. Історія нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні, діємо разом і захищаємо те, що нам дороге. Отже, перемога буде неодмінно за нами.
Боролися.
Боремося.
Поборемо!

                                                                 

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •