Facebook Twitter Youtube

19 травня 2023 року у приміщенні Шостого апеляційного адміністративного суду відбулись судові дебати з адміністративного судочинства Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Голова Шостого ААС Олена Кузьмишина виступила із вітальним словом, розповівши про особливості роботи суддею в Україні та зауваживши, що такі заходи є надзвичайно важливими на сьогоднішній день, оскільки студентська спільнота - це майбутнє нашої держави. Очільниця суду побажала командам успіхів, професійного розвитку та віри у перемогу нашої країни.
У відбірковому раунді та півфіналі судових дебатів з адміністративного судочинства між студентами вищих навчальних закладів у якості журі виступили судді Шостого ААС Володимир Аліменко, Василь Ключкович, Любов Костюк та Євген Мєзєнцев, помічники суддів Ольга Смовж, Марина Пурик, Віталій Васильєв, Артем Марченко, юристи АО Juscutum та ID Legal Group.
Команди за заздалегідь підготовленими фабулами виступали із відповідними правовими позиціями та аргументували свою точку зору перед колегією суддів, як безпосередні учасники процесу – позивач чи відповідач. Даний захід спрямований на отримання студентами можливості здобуття практичних навичок з побудови правової позиції та виступу у судових засідання шляхом моделювання останніх.
Фінал судових дебатів відбудеться 26 травня 2023 року в залі судових засідань червоного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

                                                                

                                                               

                                                                

                                                               

                                                               

                                                               

                                                               

                                                                

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •