Facebook Twitter Youtube

5-ту річницю роботи відзначає Шостий апеляційний адміністративний суд

03 жовтня 2018 року в Газеті «Голос України» №185 (6940) було опубліковане повідомлення про початок роботи новоутвореного Шостого апеляційного адміністративного суду (далі – Шостий ААС).

Передумовою створення Шостого ААС став указ Президента України від 29 грудня 2017 року №455/2017 «Про ліквідацію апеляційних адміністративних судів та утворення апеляційних адміністративних судів в апеляційних округах».

За 5 років роботи Шостого ААС здобуто чимало досягнень, створено належні умови для роботи суддів, працівників суду та відвідувачів, розглянуто тисячі адміністративних справ і матеріалів. Попри всі виклики, з якими стикається судова система у наш час, незмінним залишається високий професіоналізм суддів і працівників апарату Шостого ААС, їх відданість справі. З упевненістю можна сказати, що результати цієї діяльності є помітними та відчутними.

Щиро вітаємо весь колектив Шостого ААС з цим святом та бажаємо міцного здоров’я, нових професійних здобутків, невичерпної енергії та творчої наснаги, родинного затишку та благополуччя! 💐 🇺🇦

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •